Inspiration både till vardag och fest!
Smaksäkert och oemotståndligt gott! Vad har krossad sesampotatis med heta räkor, rebellpasta med frasig kyckling och halloumibowl med broccoli och chilimajonnäs gemensamt? Jo, de är alla recept med en unik smakpalett signerad Jennie Walldén och som vi får ta del av i hennes nya kokbok. Jennie Walldéns tidigare böcker har fokuserat på det asiatiska köket, men i SMAK vidgas vyerna och här hittar du italienska rätter, svenska smaker och spännande fusionrecept med inspiration från världens alla hörn.
SMAK är full av inspiration både till vardag och fest! Här hittar du allt från recept som går snabbt att laga och ger extra spänning i vardagen till rätter som gör helgmiddagen till något alldeles extra. Därtill finns kapitel med Jennies bästa pastarecept, värmande comfort food och fräscha rätter att avnjuta en varm sommardag. Ett femtiotal unika recept som garanterat kommer att göra succé och bli återkommande favoriter i ditt kök!
”I den här boken har jag äntligen kunnat samla smakerna som följt mig genom livet. Recepten, råvarorna och kryddorna från barndomens Korea, tonårstiden i Italien och åren i London. Och inte minst de svenska smakerna, som jag växt upp med och älskar, berättar Jennie Walldén.”